in

Пореден миг на гениалност на Роналдо (ВИДЕО)

no-look-ronaldo-1438272710-800.png
Големите първенства по футбол все още не са стартирали, брато. Всички грандове са на турнета, където изкарват почти толкова, колкото и Любимец по време на подготовка в чужбина. С тази разлика, че на едните им плащат, за да ги гледат, а другите не играеха, за да им плащат.

Както и да е, сега Любимец ги няма на футболната карта именно заради причината, която вече изтъкнахме. Не така стоят нещата за Реал (Мадрид) и Милан, които изиграха приятелски мач в Шанхай. Наложи се двата отбора да бият дузпи, след като не успяха да се победят в редовното време, завършвайки по италиански – 0:0. “Белия балет” и “росонерите” изпълниха общо 22 удара от бялата точка, за да определят крайния победител, който се оказа испанския тим на чичо ти Рафа.

По време на срещата голямата звезда на Реал Кристиано Роналдо не пропусна да демонстрира своя гений. Португалецът направи рядко красив пас, който може да бъде повторен единствено от Орлин Старокин, Влади Гаджев и Бобката Галчев – все рицари на феърплея и майстори на техниката.

Кефи ли те?

Чуй Супер Марио в изпълнение на пиано и си спомни за 90-те (ВИДЕО)

“Ало, 112 ли е? Искам да арестувате котката ми, защото ми изяде бекона!” (АУДИО)