Кмет се ожени за истински крокодил (СНИМКИ)

Кмет се ожени за истински крокодил (СНИМКИ)

Щастливите младоженци

Виждали сме какви ли не мъже да се женят за всякакви крокодили, брато, но този път некъв пич верно се взе с едро влечуго. Ти не вярваш, ама сега ще повярваш.

Мъж от мексиканското градче Сан Педро Хуамелула вдигна пищна сватба с крокодил. Младоженецът даже е кмет на населеното място, в което живее.

Оказа се, че сватбата не е частен случай, а пореден, защото това е местен ритуал, който би трябвало да увеличи улова на местните рибари. Булката крокодил бе облечена в бяла рокля, а преди официалната част на събитието, местните хора обиколиха целия град с щастливата младоженка.

Красивата булка има страшни очи

След официалната церемония новото семейство потанцува заедно пред одобрителните погледи на местните жители.

Иначе ритуалът е с особено голямо значение за градчето. Хората вярват, че крокодилът е „принцеса“ и чрез брака си с влечугото, кметът ще направи така че наистина добивът на рибарите да нарасне значително. А както традицията повелява, цялото градче се включва в подготовката на събитието, младоженците получават пари и подаръци. Само едно нещо не разбрахме, брато – как протича първата брачна нощ? Ще продължим да се чудим, надявайки се двамата да са добре и да не се налага зоополицията да им развали семейната идилия.

Гордата майка на младоженеца позира с влюбеното семейство