Какво ни очаква на концерта на Ice Cream на 22-и април?

Какво ни очаква на концерта на Ice Cream на 22-и април?

IceCream-New

Ice Cream ще изненада почитателите си на концерта на 22 април 2015, в зала 3 на НДК, с участието на гост музиканти. За първи път на сцената заедно с Монти, Айса, Елена Брусарска и новото лице Мартина Иванова, в шоу на групата ще участват и:

Иван Тишев ( Revolution Z ) – Китара
Христо Михалков ( Revolution Z ) – Бас
Радо Казасов ( Funky Miracle ) – Барабани
N.A.S.O. – Пиано, бек вокали

По време на шоуто групата ще представи новия си сингъл „Животът е един“ и всички песни от едноименния 3-и албум. В сет листа са включени и парчета като „Мисля си“, „Влюбени в свободата“ и „Те карам да вибрираш“ с нови аранжименти, „Борбата“ и др. Песните в албума „Животът е един“ са вдъхновени от MAGNUM Cookie и MAGNUM Cheesecake на Nestle.

Ice Cream обещават, че всеки, който влезе със закупен билет на концерта 22 април 2015, 19:30 часа, зала 3 на НДК, ще получи специален подарък от групата.

Междувременно Ice Cream вече заснеха видеото към новата си песен „Животът е един“. Видеото впечатлява със страхотен мерцедес кабриолет от 1953 г., а също и многото си локации като язовир Цонево, Чудните скали, летище „Сливен“, Айтоски проход, плажовете край Шабла и др.

Билетите за концерта са в продажба в билетния център на НДК и в интернет на адрес www.ticketportal.bg и Facebook страницата на групата.

Brato.bg e медиен партньор на събитието и също ще бъде там, за да бъде част от незабравимия рожден ден на най-свежата българска група. Веднъж се става на 18, брато! Ела и ти, за да пеем, скачаме и купонясваме заедно.