in ,

Служители разкриват мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

Служители разкриват мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

Понеже се храним постоянно навън, замислял ли си се, брато, каква е хигиената и дали въобще има такава на мястото, от където обичаш да си взимаш любимите дюнери, бургери, сандвичи и мешана скара? Не, нали? И ти като нас просто гледаш да не мислиш за тези неща. Е, с този материал ще те накараме да се замислиш поне малко следващия път.

Ще ти цитираме служители, които работят в споменатите вериги магазини за бързо хранене и мръсните тайни, които отиват в здравото ти гърло. Да ти е сладко!

“Дънкин Донътс”

“Всички донъти и тестени изделия идват в нашия магазин замразени. Продаваме ги след стабилно затопляне в микровълновата”.

Хот-дог

“След края на работния ден, всички кренвирши се потапят във вода, а след това се прибират във фризер. Това се прави постоянно с цел удължаване на срока им на годност. На следващия ден ги изваждаме и започваме да правим хот-дог с тях. От тогава спрях да ям сандвичите, които продавам”.

Кафе от “МакДоналдс”

“Кафето е последното нещо, което трябва да си поръчате в “МакДоналдс”. Работих като мениджър в няколко обекта и на всичките места поддръжката на кафе машината е ужасяваща. Тя не се почиства с месеци, просто се прави кафе след кафе. Когато я отворих, за да я почистя, все едно видях умалена мръсна тоалетна. При такава гледка никой не желае да я почиства, защото наистина изглежда отвратително”.

Пилешките хапки в “МакДоналдс”

“Препоръчвам ви никога да не си ги поръчвате или ако все пак го направите, попитайте дали са пресни, въпреки че ще получите със сигурност положителен отговор. Като работех в “МакДоналдс”, пилешките хапки се пържеха и ако не се продадат, те си стоят в своето контейнерче в жегата и чакат идиот като теб да си ги поръча. Случвало се е да стоят с дни, докато ги продадем”.

Сандвич барбекю в “KFC”

“Работих в “KFC” 4 години. Сандвичите наистина са направени от пиле, но забележете как. Месото се топи в сос барбекю, докато се напои хубаво, трябва да стане като парцал във вода, след това се вади и се държи на нагревателите за почти месец. Тази процедура е постоянна за тези сандвичи. Въпреки че знам всички тези гадости, не знам защо, но продължавам да си ги поръчвам”.

Пуканки

“Работих няколко години в театъра и съветът ми е следният: никога не си взимай пуканки за първото представление за деня, брато. Защо? Защото първите пуканки всъщност са последните от снощи”.

“Старбъкс”

“Ако не знаеш какво искаш, по-добре е да не поръчвай от “тайното меню”, защото такова няма и ще получиш брутален миш-маш от остатъци от предишни покупки”.

Кефи ли те?

Епъл пускат часовник през април

Еминем умира пет пъти и още факти за рапъра