in

Епъл пускат часовник през април

След месеци на спекулации, писане и шушукане, Apple най-накрая обяви, че ще пусне своя часовник на пазара през месец април 2015 г. В България ще бъде на битака в Малашевци още през март, но нов внос от Китай.

Окей, не ти препоръчваме да си го купуваш менте, защото ще се счупи и ще се псуваш, задето си дал пари на вятъра. Пари на вятъра често се дават, когато човек бърза или иска да бъде тарикат. Не е нужно, брато. Цецка те обича такъв, какъвто си.

Тим Кук, СЕО-то на Епъл, казва, че часовникът идва по график през април, не сме си го измислили. Ще ти кажем и още нещо, което не сме си измислили – за последното 3-месечие на 2014-та тази компания е продала 74,5 млн. айфони. Главата ни се завърта като се сетим за какви пари става въпрос. Айфоните са 6 и 6 плюс. С това бият собствения си рекорд. Миналата година са продали за същия период 51 млн. айфони 5S.

“Очакванията ми са много големи за това. Използвам часовника всеки ден и много ме радва, не мога да живея без него”, казва самият Кук. Винаги сме им завиждали на тия, че имат всичко първи, а ние сме на опашката. Той заявява още, че потребителите тепърва ще се изненадват от иновациите, които от Епъл са приготвили за в близко бъдеще.

Часовникът на Епъл – цъкни тук, за да видиш.

Кефи ли те?

“Пратили сме те да учиш” и други реплики, които чува всеки студент

Служители разкриват мръсните тайни на заведенията за бързо хранене