in , ,

Еминем умира пет пъти и още факти за рапъра

eminem_01

Ако и ти като нас си фен на Еминем, значи следващите редове ще представляват интерес за теб. Ще ти разкрием някои от съкровените тайни за Маршъл Матърс. Първият факт, който ни идва на акъла е, че той е рапър. Добри сме, а? Виж и следващите, които са малко по-смислени…

Факти:

Има три прякора: Еминем, Слим Шейди и тинейджърският му М&М. Неговото истинско име е Маршъл Брус Матърс III.

Преди да стане рапър, той е мечтал да рисува комикси.

Роднините му го наричали “Мики”, когато бил бебе, защото имал големи уши.

Изключили го от гимназията, защото 3 пъти не могъл да мине 9-ти клас. Причината за това била, че рядко влизал в часовете, защото ходил на рап битки. А пък Гонзо е с диплома до 8-и клас, но е инженер!

eminem_03
Еминем се подстригва сам.
Любимият му филм е “Матрицата”.

Във видеото “My name is” Еминем не е трябвало да бъде удрян в лицето с вестника и не е трябвало да падне от кушетката. И в двата случая става въпрос за произшествия, но директорите решили да ги оставят! Провери, ако не вярваш…

Влиза в 60-то юбилейно издание на Книгата на рекордите на Гинес с постижение за най-много изговорени думи в песен. Имал е късмет, че Тити е решил да се занимава с баскетбол, а не с рап.

По време на първото турне с негово участие, Warped Tour през 1999, той пада от сцената от височина около 3 метра и пука няколко ребра.

Пет пъти е бил обявяван за мъртъв – 4 при катастрофа и веднъж при свръх доза!

Когато за пръв път Dre се среща с Еминем, вторият е облечен в жълт суичър, който взима от свой познат, защото няма пари да си купи дрехи. Дре му казал, че изглежда като банан.

Фен е на Спайдърмен и на Brato.bg! 

Кефи ли те?

Служители разкриват мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

Джокович побеждава американски танк на тенис (ВИДЕО)