Служители разкриват мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

Служители разкриват мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

Служители разкриват мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

Понеже се храним постоянно навън, замислял ли си се, брато, каква е хигиената и дали въобще има такава на мястото, от където обичаш да си взимаш любимите дюнери, бургери, сандвичи и мешана скара? Не, нали? И ти като нас просто гледаш да не мислиш за тези неща. Е, с този материал ще те накараме да се замислиш поне малко следващия път.

Ще ти цитираме служители, които работят в споменатите вериги магазини за бързо хранене и мръсните тайни, които отиват в здравото ти гърло. Да ти е сладко!

„Дънкин Донътс“

„Всички донъти и тестени изделия идват в нашия магазин замразени. Продаваме ги след стабилно затопляне в микровълновата“.

Хот-дог

„След края на работния ден, всички кренвирши се потапят във вода, а след това се прибират във фризер. Това се прави постоянно с цел удължаване на срока им на годност. На следващия ден ги изваждаме и започваме да правим хот-дог с тях. От тогава спрях да ям сандвичите, които продавам“.

Кафе от „МакДоналдс“

„Кафето е последното нещо, което трябва да си поръчате в „МакДоналдс“. Работих като мениджър в няколко обекта и на всичките места поддръжката на кафе машината е ужасяваща. Тя не се почиства с месеци, просто се прави кафе след кафе. Когато я отворих, за да я почистя, все едно видях умалена мръсна тоалетна. При такава гледка никой не желае да я почиства, защото наистина изглежда отвратително“.

Пилешките хапки в „МакДоналдс“

„Препоръчвам ви никога да не си ги поръчвате или ако все пак го направите, попитайте дали са пресни, въпреки че ще получите със сигурност положителен отговор. Като работех в „МакДоналдс“, пилешките хапки се пържеха и ако не се продадат, те си стоят в своето контейнерче в жегата и чакат идиот като теб да си ги поръча. Случвало се е да стоят с дни, докато ги продадем“.

Сандвич барбекю в „KFC“

„Работих в „KFC“ 4 години. Сандвичите наистина са направени от пиле, но забележете как. Месото се топи в сос барбекю, докато се напои хубаво, трябва да стане като парцал във вода, след това се вади и се държи на нагревателите за почти месец. Тази процедура е постоянна за тези сандвичи. Въпреки че знам всички тези гадости, не знам защо, но продължавам да си ги поръчвам“.

Пуканки

„Работих няколко години в театъра и съветът ми е следният: никога не си взимай пуканки за първото представление за деня, брато. Защо? Защото първите пуканки всъщност са последните от снощи“.

„Старбъкс“

„Ако не знаеш какво искаш, по-добре е да не поръчвай от „тайното меню“, защото такова няма и ще получиш брутален миш-маш от остатъци от предишни покупки“.