in

10 мача на 1 лев – с над 500 лева ще избиеш разходите от празниците

Приветстваме те с добре дошъл в този пореден скандален текст с прогнози на Брато.бг. Ужасяващо е, но продължаваме да се опитваме да вземем много пари срещу инвестиция от 1 лев, замесена с малко късмет и с още по-малко знания. Ако нещо разбирахме от футбол и прогнози, нямаше да правим сайт, а щяхме да си харчим парите в Бора Бора, брато. Скромничим, обаче последният път ударихме 4 от 6 мача. Даже и нито един да не уцелим, пак ще се амбицираме и пак ще те заливаме с нашите виждания.

А ти не е нужно да ни вярваш на 100%, можеш просто да препишеш някои и друг мач.

Ето и нашите прогнози за тези дни:

Йордания – Ирак 2

В Йордания може би всеки ден празнуват Йордановден, защото хич не са във форма – 6 мача, в които 5 загуби и един равен. Ирак в последните 6 мача има 3 равни и 3 загуби. От Ирак по принцип са по-класни, но като цяло очакваме двата отбора да спукат топката с под 2,5 гола. Играем 2-ка заради коефициента.

2,22 коефициент

Така, да си дойдем на думата с Висшата лига на Англия.

Челси – Нюкасъл над 2,5 гола

Челси няма право на грешка, защото са с еднакъв брой точки заедно с Манчестър Сити. Двата отбора имат толкова много пари, колкото може би не са печатани в България за последните 10 години.

Нюкасъл ще бъдат водени от помощниците на напусналия си треньор Алън Пардю. Под негово ръководство през декември Нюкасъл победи Челси като домакин, но сега ще им е доста по-трудно, сектата на Моуриньо е пределно мобилизирана. Самият той пък е зъл на видра и е фучал в съблекалнята, за да могат неговите да смачкат всеки съперник до края на сезона, винаги е толкова сериозен, че чак малко ни дразни.

Трябва да вземеш под внимание факта, че за Нюкасъл няма да играят нападателят им Сисе и халфът Тиоте, а под въпрос са Стивън Тейлър, Колочини, Янмаат, Колбак, Сисоко, които са твърди титуляри. Челси нямат такива проблеми. Феновете са жадни за победа. Футболистите за купа, а собственикът Роман Абрамович – за кеш.

1,43 коефициент

Манчестър Юнайтед – Саутхямптън над 2,5 гола

Изобщо не ти препоръчваме да играеш тук твърд знак, защото срещата е по-тройна от шведска тройка с Тройчо. В последния мач между двата отбора през декември Юнайтед надви, с 2:1, но трябва да отбележим, че беше чиста клизма, макар и леко да им симпатизираме. Ударите към двете врати тогава бяха 15:3 за “светците”. Очакваме мач с голове.

1,78 коефициент

Кристъл Палас – Тотнъм Гол/Гол

Пак не е нужно да се изхвърляш като чикия на мокър пясък с твърд знак тук. Това ще е вторият мач на Алън Пардю начело на Палас, така че той ще е натегнал да вкарат поне гол. Тотнъм имат 6 мача без загуба и биха Челси с 5:3, а Кристъл Палас имат 8 мача във Висшата лига без победа. Някои ще кажат, че им е време, други ще кажат, че това ще продължи, а ние ще си сипем една бира и ще рупаме “Зайо Байо” цял следобед с мъдър залог от гол/гол.

1,65 коефициент 

Съндърланд – Ливърпул Гол/гол

Домакините са вкарали голове в 5 от последните си 6 мача, по този показател Ливъпул е 6 от 6. Съндърланд шъкнаха и два гола на Ман Сити като гост, така че като домакин ще вкарат поне един на Ливърпул.

1,61 коефициент

Евертън – Манчестър Сити

Шейховете требва да стават шампиони. Или поне така им се иска. Евертън са се насрали този сезон, почти сигурно няма да изпаднат, но са под всякаква критика. Освен това играха труден мач с много тичане за Купата на Лигата с Уест Хям, нямат дълбочина на състава и като цяло ще са доста по-изморени от Сити, които не се напъваха и биха в същия турнир с 2:1 като домакин.

1,63 коефициент

Нека обърнем внимание малко и на италианското Калчо.

Торино – Милан 2

Предричаме 2-ка, защото за Торино като че ли няма кой да вкара. Продадоха си двамата нападатели – Имобиле и Черчи, като вторият играе в Милан под наем от Атлетико Мадрид. Милан падна като домакин в предния кръг от Сасуоло, а Торино врътна нулево реми с Киево. Гол/гол също не е лош залог, но ние ще играем 2-ка.

2,58 коефициент

Харесали сме и два мача от Испания.

Селта – Валенсия 2

Селта се изложи с 2:4 като домакин срещу Билбао, въпреки че много тичаха момчетата. Намират се в средата на таблицата и не им трябва нищо, освен студена бира и мацки наоколо, така че никъв футбол не очакваме от тях. Валенсия е на 4-то място, бори се за топ 3, биха и Реал Мадрид, така че ще летят в този мач. Поне ние така очакваме, ти залагай каквото си искаш, брато. От акъла си никога не се дели.

2,53 коефициент

Малага – Виляреал ПП Х

Много завързан мач, нищо не се знае, надяваме се първото полувреме да бъде равен.

1,86 коефициент

Завършваме с едно ненормално дерби от Англия.

Ипсуич – Дарби Каунти ПП1

Мач, който искаме да гледаме на живо, ако може. Жестоко дерби в Чемпиъншип, в което ще се играе на кило кръв и метър кожа. Може би бихме го играли единица или хикс, но ще заложим за 1-ца на полувремето. Нека те запознаем с повече инфо около мача, за да го заложиш. Сигурни сме, че и ти не го правиш за парите, сигурни сме, че и ти слагаш рискови мачове заради тръпката.

През август 2014 г. двата отбора врътнаха Х 1:1. Ипсуич нямат загуба в последните си 4 срещи срещу Дарби Каути, 2 от тях са победи. Дарби не са побеждавали Ипсуич от 2012 г.

Ипсуич имат 1 загуба от 21 мача във всички състезания. Като домакини са победили в последните си 5 мача. Изключителен отбор, брато.

Дарби нямат загуба в последните си 4 мача за всички състезания, 3 от последните са победи. Вкараха гол на Челси за 3-1 на 16 декември, така че що да не вкарат на Ипсуич?

НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА НИ НАПСУВАШ, АКО ЗАРАДИ НАС СИ ИЗГУБИШ ЛЕВЧЕТО. А МОЖЕШ И ДА НИ БЛАГОДАРИШ, АКО СПЕЧЕЛИШ. БОНБОНИ НЕ ПИЕМ!

Ако напишеш тези 10 мача и те излязат, слагайки 1 лев на тях, ще вземеш над 500 лева. 

Кефи ли те?

“О, Боже мой!” или любимата реплика на Джанис от “Приятели” (ВИДЕО)

Мерцедесът на мерцедесите, брато