in

Прогнозите на Брато: 1 лев за 353 лв.

Тия два дни пак има мачове, брато. Отново ще си пробваме късмета на точно 1 лев. Предните пъти познахме това-онова, което ни дава вдъхновение да загубим още пари. Ма много ясно, тоя 1 лев ще го дадеш я за вафли, я за кроасани, които са в пъти по-вредни от това да изгубиш единия лев.

Окей, няма да ти даваме наклон на онази работа какво да правиш, просто ще ти споделим какво ще играем и с каква прогноза… Слагаме левче и чакаме 353!

Барселона – Елче Х

Вярваме, че в Барселона в последните дни мислят много малко за футбол. Има раздори и кавги, треньорът е пред махане и тайничко си мислим, че играчите ще ритат симулативно, за да се махне тренерът. Това е много възможно по нашите географски ширини, ама що па и да не стане в Испания? Стоичков тайничко потрива ръце да го изберат за треньор, а ние ще се самозапалим пред президентството, ако това стане, но ще знаем, че всичко е възможно. А и той е доктор на науките. И да билив, бикоз евридей ис импортант. Виж ся, както казва големият капацитет.

4,88 коефициент

Атлетико Мадрид – Реал Мадрид 1

Мадридчани имат преднина. Хахаха, длъжни бяхме да го кажем, за да видим как ще реагираш. Даваме прогноза 1-ца, защото Реал нещо не са много концентрирани, щом паднаха от Валенсия. Атлетико пък традиционно играе силно срещу своя публика, а и безопасната игла Торес се върна, което я помогне за победата, я не, но настроението със сигурност ще е приповдигнато. Криси Роналдо чака да вкара някоя дузпа, целият му отбор го бута към “Златната топка”, но нищо чудно това и да не стане. Очакваме изнервен мач с бой, а дано да има сеир, че да има и ние за кво да пишем.

2,94 коефициент

Евертън – Уест Хям Х

Среща от турнира Купа на Лигата в Англия. Според нас този мач ще бъде или под 2,5 гола, или Х. Предричаме Х за по-голям коефициент. И двата отбора имат много контузени, има и наказани, по всяка вероятност мачът няма да е много интересен, но пък нищо не се знае и твоя воля е да не ни послушаш, брато. Само като се сетим за прякора на домакините ни заболява коремът – “карамелите”.

3 коефициент

Киево – Торино Х

На италианчетата изобщо няма да им се играе мач след празниците, както на нас не ни се дават прогнози, но работата ни е такава, както и тяхната. Виждаме едно закономерно реми в дъното на таблицата в Италия. Торино шъкат голове, но Киево са пред собствена публика и ше има изнасане, димки и бомби.

2,7 коефициент 

Милан – Сасуоло Гол/Гол

Менез е голяма работа за Милан. Има страшно много качества и изобщо много му се кефим, макар че Милан не е онзи Милан от преди години. Сасуоло са средняци в таблицата и като цяло не са нищо особено, но могат да мушнат един гол за парлама. Като цяло ти препоръчваме да не играеш от италианското първенство, защото там обикновено се случва това, което на отборите им трябва за класирането. Логиката често липсва за сметка на черното тото. Локомотив Пловдив бледнеят пред Калчото.

1,69 коефициент

Селта Виго – Атлетик Билбао ПП Х

Играем го на първо полувреме хикс. Мачът е напълно троен и не знаем какво ще се случи. Не бихме го гледали по телевизора и пари да ни дават.

1,80 коефициент

Казали сме, че ако уцелим нещо, ще се оженим, така че да видим и този път каква ще е съдбата ни…

НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА НИ НАПСУВАШ, АКО ЗАРАДИ НАС СИ ИЗГУБИШ ЛЕВЧЕТО. А МОЖЕШ И ДА НИ БЛАГОДАРИШ, АКО СПЕЧЕЛИШ. БОНБОНИ НЕ ПИЕМ!

Кефи ли те?

Той е приятел с “Talking Tom” (ВИДЕО)

Настръхни с тези 10 хаус парчета с женски вокали