in , ,

Мерцедесът на мерцедесите, брато

В такъв мерцедес не си се возил, брато. Не си и виждал.

Не бързай да се сдухваш, защото още никой не го притежава. Това е бъдещето.

Моделът е F 015 Luxury и е концептуален. Само заради тази дума с “Л” можем да предположим, че струва много повече от апартамента на досадните ти хазаи и от къщата на обичния ти дедо взети заедно.

Кое отличава тази кола от всички останали? Може да се движи напълно самостоятелно, има автопилот, който е по-умен от първия ти даскал по математика.

Мерцедесът на мерцедесите, повтаряме, още не се произвежда, не го търси в cars.bg. Сто процента ще харесаш не само извънземния му вид, чийто дизайн е съобразен да пори въздуха по-икономично, ще харесаш и интериора му, който е като в летяща чиния. Не че сме влизали в летяща чиния, но все пак…

Има четири седалки, които могат така да се врътнат, че да се почувстваш като в хола си. Ние ако го имаме това, ще нощуваме в него, ще приемаме гости в него и ще си живеем в него, а не да плащаме разни гадни наеми в Обеля.

Купето е оборудвано с шест интерактивни дисплея, можеш да командваш колата все едно си сърфираш в нета. Не заебавай компютрите, щото внук ти след време ще ти вози старческия задник в тази кола, а ти ще гледаш като теле в железница.

Можеш ли да му наливаш от нафтата на тираджиите и да пърпориш по дупките?

По дупките сигурно ще му изкривиш джигера и няма да има майстор, който да го поправи. За нафтата – категорично не. Това бижу ще се движи от батерии и водородни горивни клетки. 1094 километра с едно зареждане.

Никва кола не е, ако не му туриш 3 цола кюнец отзад вместо ауспух и поне един надпис REMUS на задния джам.

Кефи ли те?

10 мача на 1 лев – с над 500 лева ще избиеш разходите от празниците

15-годишен вратар изпотроши Астън Мартин за 200 бона