Когато дивите животни са прекалено близо до нас (СНИМКИ)

Когато дивите животни са прекалено близо до нас (СНИМКИ)

Снимките, които ще ти покажем, брато, са истинска животинска класика. Веднъж посетихме Софийския зоопарк и ни сполетя същото. Разказваме ти това, за да не си мислиш, че случките от снимките стават само ако си някъде на сафари. Не е така!

Да се върнем на историята. Разхождаме се в ранната пролет на 2014 г. из зоопарка в София и по едно време се натъкваме на красив паун, който се разхожда на свобода. Решаваме да си направим селфи с него, а след това да кажем на някого от персонала, че пернатото щъка насам-натам.

Паунът преди селфито, брато. Тру стори, честно!

Пускаме селфи-камерата и се ухилваме тъпо, но виждаме, че паунът се приближава към нас на спринт. Само се обръщаме да фиксираме пернатия злобар и запалваме подметките. Явно не обича да се снима, не е фотогеничен, не ебе редовно, загубил е на Еврофутбол или Цар Лъв знае още какво…

Ние натопяваме паунчо пред един от работниците, но той ни отвръща само, че го пускали да си потича, защото бил добричък и хората го обожавали. Тоя ебава ли се бе, брато? Шибаният паун искаше да ни пробие корема с човка, а след това да изтегли червата ни едно по едно докато не умрем безславно. Сигурни сме, че хората от снимките по-долу могат да кажат същото за животните по фотосите.