in ,

Вълнена брада и още 9 безумни продукта, които не знаеш, че съществуват

Некои ръбове никога нема да бъдат изгладени, брато. Скоро не сме го отбелязвали, но сега трябва да го направим.

Представяме ти 10 безумни продукта, които се продават на пазара. Е, не точно на Женския пазар, но все пак…

Вълнена брада. Тя предпазва част от лицето ти от студа и е вид шапка… за брада.

Количка за возене на дини. Може да се ползва и за малки деца, които със сигурност могат да се задушат там вътре, но това, разбира се, не е твой проблем. Да не са влизали.

Обувачка на чорапи. Това е висша форма на мързел, брато. Поставяш чорапа така, че да “чака” кракът ти да влезе в него. И мушкаш. Нали си ни мушкач, ще се оправиш и с това. Отбелязваме обаче, че по-безумно нещо от това изобретение са чорапите на снимката.

Чехли с особена подметка. Измислени са да обират праха и да чистят пода, но има хора, които си мислят, че с тях ще бъдеш като с железни бутони на трева. Напротив. По-вероятно е да се изтърсиш.

Гъба микрофон. Знаем, че пееш в банята, но това е прекалено. Може би това е било измислено от жена, която за момент е забравила, че гъбата е винаги мека, а микрофонът – винаги твърд. Смущаващото е, че има мъж на снимката.

Плетена чанта за тяло. Няма значение колко ти е студено, нямаш право да обличаш това.

Паста за зъби с дъх на бекон. Усещаш бекон в устата, без да си го ял. За бекона сме писали много – виж тук.

Лигавник за лице. Не си нормален, ако го имаш. Това е за хора, които се омазват по главата, докато ядат. Гладни азиатци разказват, че нудълсите им често ставали част от косата, когато ги сърбали резко.

Обезопасена брава. Малко дунапрен и всичко е окей – ниските хора вкъщи няма да си чупят главата в бравата. Нашето решение е да минеш на сводове. А тая малката на снимката едва ли не й харесва да се удря в бравата…

Спален комплект пица. Трябва да си много гладен и много да не те слуша главата, за да го имаш това. Прегръщаш броколи и гъби, саламът е скъпо удоволствие, лягаш на коричката и заспиваш.

Кефи ли те?

Когато дивите животни са прекалено близо до нас (СНИМКИ)

Футболист получи червен картон за бъркане в окото на съперник (ВИДЕО)