in ,

Трезвеникът Гаскойн на работа в Нюкасъл?

Редовно отразяваме новините около чичo ти Пол Гаскойн – най-големият пияница сред футболистите и най-големият футболист сред пияниците.

Документален филм ще разкаже живота на Пол Гаскойн

Безмилостната битка с алкохола

Защо ни е толкова интересен Пол Гаскойн? Защото според нас е малоумно, когато човек е надарен от Бога с талант, да го пропилява, давейки се в алкохол.

Ново 20 около Газа, брато. Ню туенти, както казват на Острова. Оказва се, че е твърде вероятно той да се върне във футбола. Говори се, че ще започне треньорска работа в Нюкасъл, засега не се знае точно каква. Иска ни се да е старши треньор, но ще е прекалено хубаво, за да бъде истина. Най-вероятно ще го пробват първо с юношите.

Новината, че Газа ще започва работа в Нюкасъл, тръгва от Туитър. Сеге не искаме да те затормозяваме с точни цитати, така че ще се задоволиш със заглавието и ще се заредиш с търпение.

При всички положения ще е интересно, ако това стане факт. Футболът има нужда от личности, от характери, които дават пример. Лош или добър, примерът си е пример.

Надяваме се Газа да се е излекувал напълно от своята зависимост към алкохола, както сам твърди. Той има какво да даде на футболните таланти. И ако трябва да ги бие по главата с тежки предмети, но да остават трезвени и здраво стъпили на земята.

Любими моменти с Гаскойн:

Кефи ли те?

Ох, че сладко! Футбол и женски дупета в едно (ВИДЕО)

Най-оригиналният часовник