in ,

Документален филм ще разкаже живота на Пол Гаскойн


Това не е филмът, това са изпълненията на легендарния футболист – заради тях трябва да гледаш документалната лента.

Успехите на терена. Сълзите. Пиенето. Лечението. Всеки аспект от живота на Пол Гаскойн ще бъде разкрит до най-малката подробност в документалната лента, която се подготвя за великия английски футболист и пияница.

Тази лента е задължителна за гледане не само за теб, но и за Валери Божинов, както и за всеки друг футболист, който с вниманието и парите около себе си е като отвързан.

Журналистите на Острова казват, че снимките на филма вече са започнали. Предвижда се премиерата да бъде следващото лято, когато е 25-годишнина от поражението на Англия срещу Германия през 1990 г. на тогавашното Световно футболно първенство. В мача Гаскойн е главно действащо лице. И главното му действие е с лице – той реве…

И не щото е шматка или му е дошло така понеже е пиян и е чул някоя песен на Сашо Роман, не, не, човекът получава жълт картон, а ако Англия се класира на финал, той го пропуска. Смятай! А ти ревеш, понеже с Цецка вече 18 пъти късате.

Искрено се надяваме да го пуснат филма по кината в България, за да видим как Газа се бори да остане трезвен. Това е проблем на много хора, брато.

Писали сме и други статии за Гаскойн. Виж!

А иначе това…

…и това…

…e един и същи човек.

Кефи ли те?

Козичка скача на гърба на прасе (ВИДЕО)

Шишко шие голове от фаул като Роналдо, Бекъм и Карачанаков (ВИДЕО)