Не й купувай бельо

Милиони жени по света редовно остават разочаровани от избора на мъжете им, когат остава дума за  бельо. Проучване показва, че една на всеки пет жени отказва да носи сутиена, бикините или прашките, които любимият ѝ е купил за нея. Причината е погрешен размер или просто разминаване в усещането за стил.

Дори гаджето им да се е оръсило сериозно, една четвърт от дамите признават, че са слагали неподходящото бельо само веднъж и след това го захвърляли в някое чекмедже, пише британският Telegraph.

Британците са склонни да дават средно по около 42 британски лири, за да зарадват половинките си с хубаво бельо. Въпреки това те така и не успяват да уцелят правилния размер и да намерят подарък, който да допадне и на жена им.

Изчисленията показват че в глобален мащаб англичаните харчат по 100 милиона паунда около Коледа за прашки, жартиери и сутиени, които така и не се ползват по предназначение, а „заспиват“ в някой шкаф.

Шест от десет споделят, че латексовите долни гащи не биха ги зарадвали, а най-много се страхували да не получат за подарък кюлоти.
Преводът е напревен от Tialoto. Не питай кое тяло :)