in

Орлин и Къци в дует

Ново парче в дует с Къци Вапцаров готви победителят в предаването ВИП Брадър Орлин Павлов.

Според нас новите предавания за печелене на пари са бледи копия на онова, което Къци Вапцаров направи за първи път в България.

Това призна самият той пред Music Space TV. Любимият женски гълъб на Багата разказва още, че с DJ Marten, Bobo и DJ Bor4e планират клубно турне из страната. Ние пък му препоръчваме да издаде албум колкото се може по-бързо, ако иска да удари джакпота на българския музикален пазар.

Няма да те лъжем – Орлин е голем пич, въпреки че има четири реда зъби. Той е всичко онова, което Графа не е и никога няма да бъде.

Орли е роден през далечната 1979 г. в София. Бръсне се през цялото време, което те подвежда, че е на 16.

Учил е в Пловдивския университет сценични синтетични изкуства. Това е нещо арт, да си знаеш. Ние като чуем за синтетично, друго си представяме. Докато е студент, Орлин работи в габровския театър. После печели кастинг в София и го забелязват двете момичета от дует “Каризма” – Галя и Миро. После го познаваш от групата Каффе. После от Dancing Stars. Накрая най-вероятно си го видял, когато Багата го направи известен, карайки го просто да си обуе чорапите и да пусне на уредбата малко сръбско.

Снимката взехме от профила му във Фейсбук.

Кефи ли те?

Не й купувай бельо

Антонио Бандерас идва в България, ще снима филм