Клоун заля дамска компания с лайна

Дамска компания пострада в изискан ресторант, брато. Споко, не ги е боляло. Жените празнували рожден ден на своя приятелка в заведение във вилната зона край Кенана в Хасково. В разгара на вечерта в ресторанта влязъл мъж, облечен като клоун и ги залял с лайна.

В първия миг дамите помислили, че това е част от изненадите, подготвени за празника на рожденичката. Клоунът носел със себе си кофа. Тъкмо, когато дамите започнали да го аплодират в очакване на изненадата, клоунът излял върху тях кофата с застоял фекалии и бързо напуснал заведението. Подпийналите женски дори започнали да си облизват пръстите в първия момент, тъй като помислили, че това е просто течен шоколад с парченца стафиди. В последствие обаче започнали да повръщат и да крещят.

От ресторанта заявиха, че такова нещо не се случвало, но източници от полицията категорично потвърдиха за клоуна и екскрементите. Източниците твърдят още, че потърпевшите от „шоколадената изненада“ най-вероятно знаят кой е клоунът и защо ги е залял с фекалии. Нито една от пострадалите дами обаче не е подала жалба в полицията.

Това означава, че органите на реда няма как да разследват случая, тъй като смърдящата диря на клоуна изветрява бързо, бързо.