Най-ужасният хотел на света те чака!

Най-ужасният хотел в света е мрачен хостел в Амстердам, брато, който прилича на хоспис, но се гордее с лошата си слава. Точно като нас!

От управата на „Ханс Бринкер“ любезно предупреждават, че независимо от тарифата от 18 британски лири за нощувка, в 127-те стаи на заведението няма кърпи в баните.

„Вместо тях, ползвайте пердетата!“, съветват от рецепцията, като добавят, че нямат wi-fi и за съжаление гостите им няма как да посещават www.brato.bg.

Добре дошли

Доскоро в стаите нямало легла и управата гордо съобщавала, че те вече са налични навсякъде. Леглата са просто дюшеци, а в най-добрия случай – матрак.

Гостите настръхват, когато на рецепцията изискват подпис от клиентите, че те сами поемат всички рискове от престоя си и никой няма да бъде отговорен за хранителните им отравяния, нервни сривове, терминални болести, загубени крайници и зараза от чума. Смятай!

Някои от лозунгите, окачени по стените, гласят :“Подобрете имунната си система и се настанете в „Ханс Бринкер“, както и: „Винаги отговаряме на най-ниските ви очаквания“. Жестоко!

В този момент се сещаме за филмите за хостели. На сутринта всички са в чувал. Просто да си кажем.

Стаите са като затворнически килии и са обзаведени по подобен начин. Навсякъде има развалени катинари, които не могат да се заключват. За сметка на това хостелът е любимо място за стопаджии и младоци от цял свят, които оценяват хумора на администрацията и най-вече ниските цени. Въпреки ужасяващите условия в „Ханс Бринкер“, неговото месторазположение е отлично. Центърът е на 5 минути пеша, болницата на 2. Е, кво?