in

Мечтаната професия – казус решен

Най-популярната професионална социална мрежа – LinkedIn – публикува интересна графика на своя официален блог, показваща кои са най-мечтаните професии в света. Информацията се базира на 8000 отговора на професионалисти, които имат активни и добре развити профили в социалната мрежа. Така LinkedIn отговаря на един много интересен въпрос, а именно за каква кариера си мечтаят повечето от нас.

Без никакви изненади най-мечтаната професия в Швеция, Индия, Сингапур и Индонезия е инженер. В Германия и Хонг Конг най-голяма част от потребителите на LinkedIn си мечтаят да бъдат учени. Изненадващо или не, доктор е най-желаната професия в ЮАР и Нова Зеландия. В Канада и САЩ мечтаят да бъдат учители, докато във Франция и Австрия хората искат да станат пилоти на самолет или хеликоптер, пишат колегите от socialevo.net .

По-подробна е информацията, разбира се, за профилите на потребителите в САЩ. Виждаме, че отвъд Oкеана най-много мъже мечтаят да станат атлети и пилоти, а жените мечтаят за кариера в образованието или да станат ветеринарни лекари.

А вие за какво мечтаете?

Кефи ли те?

Най-ужасният хотел на света те чака!

Да се изходиш не е проблем