in ,

Топ 10 приложения за Андроид за януари

Ако си търсиш нови приложения за твоя Андроид виж този материал, който включва топ 10 на най-сваляните такива през последния месец.
Нашите Нокии 3310 все още не поддържат подобни екстри, но се надяваме чудото да стане и да може и ние да видим какво е това WhatsApp и наистина ли може да си пращаме голи снимки по него. Същите приложения можеш да намериш и за iOS, но може би не се радват на чак такъв интерес от страна на феновете на iPhnone. Пак казваме, нашата екстра на телефона е фенерчето, с което си светим, когато ходим нощем до тоалетна.

Pandora

pandora-android-app-on-google-play

Pandora е интернет радио приложение, което позволява на потребителите да създават персонализирани станции въз основа на техния любим изпълнител, група или песен. Pandora е чудесен начин да откриш нови изпълнители и жанрове, вместо да стоиш само на „Веселина”.

WhatsApp Messenger

WhatsApp

WhatsApp Messenger е нещо като скайп за телефони, не може да не си го чувал. Изпращаш и получаваш съобщения, видео съобщения, снимки и аудио бележки и емотионки на контактите, които имаш в телефона. Пробвай го, ще спестиш някой лев от смси.

Any.Do To-do List

any.do-todo-list-android-app-on-google-play

Any.do е с приложение с красив дизайн, един вид за естети като нас, брато. Чрез него можеш да си направиш списък със задачите за деня, покупки или мацки, които да оправяш през следващата седмица. Човек забравя и после стават гафове, знаеш.

Просто кликни върху иконката с микрофон и кажи това, което ти е на ум, а Any.do веднага ще конвертира думите ти в текст. Найс, а?

Reddit is Fun

reddit-is-fun-android-app-on-google-play

Reddit is Fun някога бе бил забранен от Google Play, но се е доказал като един от най-добрите клиенти Reddit за Android. То има прост потребителски интерфейс, който позволява на потребителите да преглеждат съдържанието и да участват в дискусии. В допълнение, потребителите могат лесно да качват съдържание, намерени в други приложения, просто като използвате бутона “Share”.

Photo Editor

photo-editor-by-aviary-android-app-on-google-play

Photo Editor е приложение за фото-редактиране  разработен от Aviary Ink. Потребителите могат да настройват яркостта, наситеността и контраста. Други характеристики включват възможността да добавяте рамки, стикери и още няколко други екстри. Толкова.

Pinterest

6

Можеш да споделяш снимки и да се наслаждаваш на чужди такива. Хората щтракат предимно забележителности, храна и специални моменти, но ти можеш да качиш снимка и от банята, пак се брои.

Lovoo

7

Lovoo е вид социална мрежа за запознанства, разработена от Lovoo Gmbh. Чрез нея можеш да преглеждаш профили и да видиш кой е наблизо и е готов за свалки. Не звучи лошо, а ?

Dolphin Browser

dolphin-browser-android-app-on-google-play

С Dolphin Browser потребителите могат лесно да сърфират в интернет. Използвай гласа си, за да търсиш в интернет, мързелива работа.

Subway Surfers

subway-surfers-android-app-on-google-play

Няма нищо общо със сандвичите, гладнико! Subway Surfers е игра, разработена от Kiloo. Играчите трябва да помогнат на Джейк да избяга от сърдит инспектор и неговото зло куче. Графиката не е лоша, а сюжетът малко ни напомно на Супер Марио. Казахме малко!

Clash of Clans

clash-of-clans-android-app-on-google-play

 Clash of  Clans е пристрастяваща стратегическа ирга. Целта е да изградиш свой собствено село, което не е задължително да е около Перник, за да е силно. Трябва да  обучиш своята армия от силни бойци, а епичните битки са онлайн. Звучи ОК за убиване на времето по време на работа.

Кефи ли те?

Днес са вторите “BG HIP-HOP AWARDS”. И ние ще сме там (ВИДЕО)

Да изчезнеш за 60 секунди или историята за една луда автокражба