in ,

Днес са вторите “BG HIP-HOP AWARDS”. И ние ще сме там (ВИДЕО)

Днес са вторите "BG HIP-HOP AWARDS". И ние ще сме там (ВИДЕО)

Днес, брато, ще се проведат вторите “BG HIP-HOP AWARDS”. И ние ще сме там, разбира се. Къде без нас?

Световните звезди EVE и М.О.P. също ще присъстват и ще направят специален шоу–концерт за феновете си в България по време на церемонията. Събитието ще се състои тази вечер в Зала 1 на НДК от 20:00 часа. Американската рап икона и носителка на „Грами“ – Eve подготвя специално шоу за феновете си в България, но освен нея на сцената на Зала 1 на НДК ще се качат и легендарните – M.O.P., които също подготвят ударен лайв.

Специален гост на събитието ще бъде и американската звезда – REDMAN, който също е подготвил страхотна изненада за феновете. Може би зверски джойнт, който ще напуши всички в залата. Дано да сме по-близо до сцената. Дано полицаите са спрели да четат още на горния абзац.

След гала церемонията партито ще се пренесе в официалния клуб на 359 HIP HOP AWARDS „Cubo”, където всички гости ще могат да видят още един лайв на Eve и M.O.P. Организаторите от www.359hiphop.com са подготвили нещо голямо с участието на български хип-хоп артисти и интересни водещи. Всички тях и номинираните може да видите на официалния сайт на наградите www.359awards.com

Билети може да закупиш в мрежата на Ивентим и Тикетпортал както следва:

40 лв. – VIP билет с включен вход за официалното афтър парти в клуб Cubo
Останалите билети са на цена 30 лв. и 18 лв.

Ако не си намериш билети, утре на нашия сайт ще намериш най-якия материал за наградите, както и богат снимков материал. Все пак със сигурност ще изпуснеш, ако не отидеш, защото партито ще е яко. Подгрей с клипове от миналата година, когато ние не присъствахме, но тази година ще сме там, а това означава още по-яка церемония. Не че нещо.

Кефи ли те?

Най-якият офис в света, брато (СНИМКИ)

Топ 10 приложения за Андроид за януари