in

Да изчезнеш за 60 секунди или историята за една луда автокражба

audi-rs5-senner-tuning-23

Слушали сме за какви ли не история за автокражби у нас, брато. Мислихме си, че нашите джамбази са най-добрите в бранша, но се оказа, че сме се лъгали и то жестоко. Ето, че българските крадци има какво да научат от своите колеги в чужбина, които са всичко друго, но не и състрадателни, става ясно от статия в “Мирър”.

Audi RS5, което струва около 73 хил. евро бе намерено от своя собственик в потресаващ вид. Вярно е, че можеше и това да не му оставят, но все пак гледката може да докара до инфаркт и собственик на най-обикновен Ford Escort от 89-та година.
Всъщност от скъпото возило, което няколко дни по-рано е било закъсало при наводненията в Черсти, Англия, е останало единствено подът и коланите. Няма я и жабката, както и стоящите в нея талони за паркиране на “Паркинги и гаражи”.

Audi-RS5-Stripped-3116663
Източник: SWNS

Луксозното Ауди било изоставено, тъй като при големите местни наводнения не е имало как да запали и да бъде преместено на сигурно място. Само часове след това прозорците му били изпочупени от неизвестни вандали. Малко след това пък е изчезнала и най-скъпата част на возилото- двигателят със 174 конски сили. Пишем и плачем, въпреки че колата не е наша. Така в крайна сметка собственикът остана с част от шасито и с надеждата, че застрахователната компания ще изплати щетите.

Audi-RS5-Stripped-3116670

Кефи ли те?

Топ 10 приложения за Андроид за януари

Котка играе успешно на “Тука има – тука няма” (ВИДЕО)