in

Английските фенове останаха без кръчми за Мондиала

France v England - Group D- UEFA EURO 2012-873648

Тежък удар преживяха феновете на футбола в Англия, брато. Местните министри не позволиха на пъбовете да работят с удължено работно време по време на Мондиала в Бразилия през идното лято, съобщава „Мирър“.

Първият мач на „Трите лъва“ на Световното е срещу Италия, а началният час е 23:00. Именно по това време горе-долу затварят и заведенията на Острова и при това положение запалянковците ще трябва да се наслаждават на играта в домашни условия.

Ние лично подозираме, че това ще доведе и до множество разводи, но до известна степен всичко зависи от изявите на момчетата на Рой Ходжсън. Именно за това ги каним на Слънчев бряг, където да ни изпотрошат курорта, а след това да се приберат във Великобритания и да пуснат клипове за нощния живот край морето у нас. Няма проблем, бе!

Властите на Острова обявиха, че промяна на часовете на пъбовете може да има единствено при събития от изключително международно, национално или местно значение.

Министър Норман Бейкър обясни, че не смята Мондиала за национален празник и отказва предложението.

„Предвид скъпите екскурзии до Бразилия, голяма част от феновете на Англия ще си останат тук. Това е голям срам, че кръчмите няма да имат тази възможност да останат отворени до късно“, обяви Греъм Брунскил, шеф на Федерацията на феновете. „По време на миналото Световно имаше страхотна атмосфера. Хората се забавляваха искрено. Би било хубаво да се види това отново“, допълни той.

На Острова има близо 49 400 кръчми, които ще загубят милиони от това решение. Пак казваме – деар френдс, елате на Слънчев бряг, има още земя за оповръщане.

Кефи ли те?

Болен мъж оздравя след опит за самоубийство

Дъщерята на Джаро: Искам да оставя нещо след себе си