in ,

Болен мъж оздравя след опит за самоубийство

Баби гангстери. От утре и в градския транспорт на София (СНИМКИ)

Трудно ни е да започнем тази история, брато. Не ни е срам, не ни разбирай погрешно, но има нещо много извратено в нея.

Става въпрос за човек на име Джордж, който се опитва да се самоубие през далечната вече 1988 г. Той имал психични проблеми и страдал от мания, която го карала постоянно да си мие ръцете. Ние имаме подобна, свързана с краката, но не е сега моментът за лирически отклонения.

Историята е напълно истинска и няма и капка шега в нея. Въпросният американец бил подложен на лечение в болница Шонеси във Ванкувър, Бритиш Колумбия. 19-годишният младеж така и не успял да се оправи и решил да сложи край на живота си, тъй като не можел да се понася. Той взел пушка 22-калибър и се прострелял в главата,

Най-странното било, че куршумът минал именно през тази част на мозъка, която била отговорна за обсесивно- компулсивното поведение на момчето, обясняват по-късно докторите. Лекарите успели да го спасят, а в последствие той бил напълно излекуван от манията си и дори станал студент.

И все пак не прави това у дома, в училище или някъде другаде, брато. Харесвай се такъв какъвто си, но все пак си мий и ръцете от време на време!

Кефи ли те?

Историята на истинския Беър Грилс: Хосе Иван оживя след 500 дни в океана

Английските фенове останаха без кръчми за Мондиала