Ще видим ли някога DMX в България?

Ще видим ли някога DMX в България?

Untitled

Ето това е въпросът на въпросите, брато. Първо DMX щеше да дойде миналата година. Купихме си билети, след което се оказа, че няма да дойде, защото има забрана за излизане от страната. За да ги върнем, трябваше специално да отидем до един офис в работното си време, за да си вземем парите. Супер яко.

После DMX щеше да идва на 19 ноември тази година и много народ си направи планове за тогава, после щеше да идва на 13 декември – перфектният ден – петък, а сега се оказва, че уж ще бъде тук на 16 декември. Ние вече не вярваме. А точно тази неразбория около организацията, за която ни убеждават, че няма виновен и която никъде друга по света не може да се види, ни кара да не отидем на партито. Стига толкова. Изморихме сме да го чакаме. Тва не е сериозно.

Ето какво гласи и официалното съобщение от организаторите:

По независещи от DMX  и българския екип организатори, концертът на рапъра ще бъде отменен за 16-ти декември, като мястото и часа са същите ( зала Христо Ботев, 20.00 часа)

Но прични никой не казва. Може би и той е бил в Куба като Волен Сидеров и е заминал за Китай?

Ако все пак DMX дойде, брато, ще можеш да видиш на сцената xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho, Red One. За танцовото шоу ще се погрижат двете топ формации – X NRG CREW и Sugar Wings. DJ сетовете са поверени на DJ Yangfetish, DJ Big Bo, DJ NORA GOLD . Хост на концерта е Negy от Fars. Даже се чудим дали да не предложим на когото трябва нашите изпълнители да направят шоуто, защото хем го могат, хем са сто пъти по-сериозни от DMX.

Подкрепа за българската музика.