in

Да се напушиш със салвия и да видиш Хари Потър (+16 ВИДЕО)

Да се напушиш със Салвия и да видиш Хари Потър (+16 ВИДЕО)

Пушил ли си коз, брато? Да? Пушил ли си нещо наистина разтърсващо? Така си мислиш, защото не си пушил салвия. Не ни разбирай погрешно, ние пишем за нея, за да те накараме да не се докосваш до този уж лек наркотик. Колко да е лек, брато, след като го употребиш може да ти се появи Хари Потър на метла или говорещо лале?

Чудиш се какво е салвия? Става въпрос за психоактивно растение. То се използва от хилядолетия наред от шаманите в Мексико, поради своето силно въздействие на съзнанието. Главната психоактивна съставка се нарича салвинорин А (Savlinorin A). По мощност може да се сравни с ЛСД и псилоцибинови гъби.

Растението се приема чрез дъвчене, пушене или като тинктура. Ефектите са няколко. Общо взето за 5 минути, горе-долу толкова действа, минаваш през различни фази. Представи си, че влизаш в коридор и трябва да отвориш всички врати, а зад всяка има нещо различно. Така е и като си употребил салвия. Започва се с неконтрoлируем смях, а след това като гръм от ясно небе ти идват едно след друго – минали спомени, отдавна забравени чувства и личности, посещаване на места от детските спомени, усещане за движение или разпъване и изкривяване от енергии, видения във формата на двуизмерни повърхности, сливане или превръщане в обекти (например дърво, скала, постройка), усещане за пребиваване в две или повече реалности, чувство за пребиваване на различни места едновременно, разпад на реалността, поява на магически/извънземни създания, изживяване на един или повече чужди животи, престой в рай, ад или чистилище, усещане на космическо безсмислие, силен ужас, контакт с божества или дяволи, а на не малко редовни употребяващи се явява персонификация на самото растение – “дамата”.

Растението не е токсично и употребата му не предизвиква зависимост. Поне така пише в Уикипедия. Ние пак предупреждаваме, не употребявай салвия! Виж видеото и не прави това у дома си. Хари Потър дебне!

Класиката – скок през прозореца

Нещо става с мен

Когато виждаш нещо, а другите не

Тя не усещаше нищо

Салвия ти пожелава Весела Коледа и щастлива Нова година

Кефи ли те?

В Сочи пазят сняг от миналата година

Даваме буркан мед за познат мач