in

Даваме буркан мед за познат мач

honey

Сменяме ракията с един буркан мед, брато. Медът ни е букет от цветове, които ще се грижат за твоето здраве, докато си хапваш в несвяст. Подаръкът ни е идеален за мекици, палачинки, филии с масло и за кюфтета на скара, ако решиш да шокираш сетивата си. Върви и с кафе, чай, става и за подсладител на вино, а има и хора, които си капват капки горещ мед в запушения нос…

Бурканът с мед, който можеш да спечелиш, е домашен, перфектен за всякакви поводи. Такива са се давали и дават на сватба, раздават се и на погребение, рождени дни, курбан, зетьовете на къща носят, носят овчарите и щастливите селяни, затова умират на по 200 години като Тутанкамон. С мед се е мазала Клеопатра по сливиците, по гърба, с мед е най-добрата коламаска, а спартанците и гърците са били толкова силни и с плочки по корема, защото са яли мед, докато получат хипогликемия. После са ги карали на бойното поле с каруци и така Агамемнон, Ахил и другите пръчове са превзели Троя и са избрали Зевс за президент на всички българи, а царят на Троя – господин Приам, който не знаем от коя партия е бил, е подал оставка. Орешарски да вземе пример.

За да спечелиш един буркан мед, който ще ти изпратим за наша сметка по куриер, ще трябва да познаеш точния резултат и точните голмайстори на мача Лудогорец – Левски в коментар под този материал. Точният резултат и точните голмайстори. И ги приемаме само написани като коментар под този текст, който четеш в момента. Приемаме даже резултат 0:0. Ако има две еднакви прогнози на краен резултат и голмайстори, които все пак са точни, печели първият, който е пуснал своя коментар.

Приемаме прогнози до първия съдийски сигнал!

Разни пичове ни питаха защо трябва и голмайсторите да се познаят. Отговаряме веднага – защото е по-интересно. Ако е само с прогнози, участниците в разиграването на наградите ще бъдат много по-малко, отколкото ни се иска, а така има варианти, тръпка, пък и не е малко да се похвалиш после, че си познал и резултата, и голмайсторите. В крайна сметка всичко е за спорта. На драго сърце ще ти пратим подаръка!

aphoto_1728

Кефи ли те?

Да се напушиш със салвия и да видиш Хари Потър (+16 ВИДЕО)

Най-доброто от поп музиката за 2013