in

Дизел и Скалата за смъртта на Пол Уокър

 

Paul Walker Workout and Diet

Смъртта на актьора Пол Уокър хвърли в траур цял свят и в частност „Холивуд“. 40-годишният актьор, който участва във филмовата поредица „Бързи и яростни“, загина по ирония на съдбата именно в катастрофа. Той  работи върху “Бързи и яростни 7” в момента на смъртта си, а освен това  участва и в драмата „Hours“, чиято премиера е този месец .
Само часове след трагичната вест, неговите близки приятели Вин Дизел и Дуейн Джонсън – Скалата изказаха своите съболезнования чрез социалните мрежи.
Дизел написа в “Инстаграм”: “Братко, много ще ми липсваш. Нямам думи. Раят се сдоби с нов ангел. Почивай в мир!”

Рано тази сутрин Дизел написа и в “Туитър”:

„Сърцето ме боли от мъка. Пол Уокър беше добър човек. Почивай в мир, приятелю. Моите съболезнования към семейството му.“

vin

Към неговата скръб се присъедини и Скалата, който написа в същата социална мрежа: Всичката ми любов, вяра и сила са със семейство Уокър в този ужасен момент. Неговата светлина ще ни даде сила. Обичам те, братко.

the rock

 

“Всички ние в Universal сме с разбити сърца” се казва в изявление на Universal Pictures. „Пол беше наистина един от най-обичаните и уважавани членове на нашето филмово студио в продължение на 14 години, и тази загуба е опустошителна за нас, за всички, ангажирани с „Бързи и яростни “, както и за безбройните фенове.”

“Твоят смирен дух се усещаше още от самото начало. Където и да си винаги ще имаш своя отпечатък в мен. Ние бяхме като братя.”, написа рапарък Лудакрис в “Туитър”.

fast family

Кефи ли те?

Филмовите провали за 2013

Първата кифленска снимка е от 1839 г.