Най-тъжният момент в телевизията (ВИДЕО)

Най-тъжният момент в телевизията (ВИДЕО)

1126-family-guy-fox-3Гледали сме много тъжни моменти на големия и на малкия екран, брато. Гледали сме дори „Тетрадката“, но не сме ревали. Добре де, плакахме малко на „Волният Уили“, но само защото ни влезе някаква прашинка в окото.

В края на ноември се случи нещо лошо, нещо немислимо. Почина Брайън Грифин – кучето от „Family Guy“, което можеше да говори, пие и най-вече да разправя смешки. Това ни съкруши сякаш почина нашето куче. Брайън бе звезда на култовата анимация на FOX, но нелеп инцидент с кола отне щурия му живот. Ако баба ти не ни разбира, когато й четеш тези редове, обясни й, че това е все едно да умре  Ерик Форестър от „Дързост и красота“.

Близо 100 000 фенове на сериала подеха петиция за спасяването на четириногото. Това е факт и не си го измисляме, прочетохме го в „Индипендънт“ и даже ще цитираме.

„Продуцентите на „Family Guy“ не просто убиват едно от своите творения, те убиват кучето, което е живяло в домовете ни през последните 15 години. Те убиха кучето, което всички ние обичахме. Убиха кучето на Америка! „, се казва във въпросната петиция, която допълнително ни натъжи.

„Family Guy“ и „Fox Broadcasting“ ще загубят зрителите си ако не върнат Брайън Грифин“, пише фенът на сериала Арън Топмсън.

По-вманиачените фенове на сериала дори създадоха страница във Фейсбук, която вече има близо 750 000 лайка. В нея те скърбят за Брайън и в същото време проклинат продуцентите на сериала.

Ответният отговор бе внедряване на ново куче  в анимацията – Вини, което допълнително вбеси зрителите.