Можеш ли да ни разсмееш, брато?

Можеш ли да ни разсмееш, брато?

konkurs

Здравей, брато! Как си? Надяваме се, че лошото време няма да повлияе на отличното ти настроение, защото тепърва ще става все по-студено и по-влажно. Както и да е, ние не сме Емо Чолаков или Христина Балинска и нямаме намерение да говорим за циклони, циклопи и прочие.

Тук сме, за да те предизвикаме. Ако си сред хората, които четат нашите материали, казвайки си: „Леле, тия са адски зле. Нямат един свеж лаф“, тогава дочети това.

Предизвикаме те да ни разкажеш любимата ти смешна история, виц или преживяване. Напиши ни го и ни го прати на editor[at]brato.bg (at е маймунката @) или ни го драсни като съобщение в групата във Фейсбук. Ние ще го качим, за да го видят всички и да се посмеят благодарение на теб. Няма да те оценяваме ние, а нашите читатели, които под формата на лайкове ще определят коя е най-забавната публикация.

Имаме и награди, разбира се. За къде без тях, нали няма безплатен труд? Или онова беше за безплатен обяд? Все тая! Ако успееш да събереш най-много харесвания ще се сдобиеш с три книги от Иво Сиромахов. С тях ще си уплътниш дъждовните есенни дни, в които ще си спомняш с умиления за топлите и летни дни, в които се наливаше с мохито, мента и бира.

Та да се върнем отново на наградите – „Една нощ в гробищата” е книга, която е библиографска рядкост, защото навремето се появи в много малък тираж и от тогава не е преиздавана. И както се казва в една реклама с един симпатичен германец: „Това не е всичко“. Ще получиш и други 2 книги на Иво Сиромахов по твой избор, за да попълниш колекцията си! Това са цели три чисто нови неотваряни, непипнати, непрочетени книжни издания, че даже и с автограф от Иво Сиромахов. Книгите му ще те разсмеят, ще те разплачат и ще те накарат да се замислиш. Предупреждаваме те, че хванеш ли ги в ръце, няма да обръщаш внимание на нищо друго, докато не затвориш и последната страница.

За втория и третия с най-много лайкове също ще има награда – „Една нощ в гробищата”.

Не звучи трудно, нали?

Чакаме те на editor[at]brato.bg или на нашата страница във Фейсбук!

Още по темата:  Спечели 3 чисто нови книги от Иво Сиромахов с автограф