in , ,

Спечели 3 чисто нови книги от Иво Сиромахов с автограф

konkurs

Лятото свършва бързо като пиян първокурсник, специалност Библиотечно дело. Идва времето, в което по-често ще си бъдеш вкъщи, а вкъщи, освен с онанизъм, можеш да се занимаеш и с четене.

Brato.bg ти дава възможност да спечелиш няколко книги на Иво Сиромахов – с автограф от него! Лично за теб!

Конкурсът е за най-смешен виц или най-смешна история. Може да е нещо, което си чул и видял на улицата или в кръчмата, може да се е случило с теб или твой близък, а може и да е просто виц, който са ти разказали. Изпрати ни твоя забавен текст на editor[at]brato.bg или ни го драсни като съобщение в групата във Фейсбук. Ние ще го качим, за да го видят всички и да се посмеят благодарение на теб.

Ако събереш най-много лайкове до края на месеца, печелиш първа награда, която е пакет от цели три книжни издания: книгата „Една нощ в гробищата”, която е библиографска рядкост, защото навремето излeзе в много малък тираж и от тогава не е преиздавана; и още – 2 книги на Иво Сиромахов по твой избор, за да попълниш колекцията си! Това са цели три чисто нови неотваряни, непипнати, непрочетени книжни издания, че даже и с автограф от Иво Сиромахов. Книгите му ще те разсмеят, ще те разплачат и ще те накарат да се замислиш. Предупреждаваме те, че хванеш ли ги в ръце, няма да обръщаш внимание на нищо друго, докато не затвориш и последната страница.

За втория и третия с най-много лайкове също ще има награда – „Една нощ в гробищата”. Не, никъде няма да те водим. Иво Сиромахов ще го направи с увлекателния си и модерен стил.

Изпрати ни своя текст!

Кефи ли те?

Съдия отнася глава и юмрук в лицето (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Жесток бой между скейтъри (ВИДЕО)