in ,

Келеш отказа да наследи от баща си империя за 122 млрд. долара

Най-богатият мъж в Китай си търси наследник на империята, която е на стойност 122 милиарда долара, брато. Причината – синчето му казало, че не иска да живее живот като неговия. Уанг Джайнлин, основател и председател на борда на Dalian Wanda Group, сподели, че 28-годишният му син Уанг Сикон не иска да поеме управлението на неговите търговски центрове, хотели, увеселителни паркове и спортни клубове. Ние искаме! 我們要! Ние искаме!

„Попитах сина ми, как планира да ме наследи, а той ми каза, че не иска да живее живот като моя”, изплака мъката си 62-годишният Уанг. – Вероятно младите хора имат своите предизвикателства и приоритети. Най-вероятно ще е по-добре нещата да бъдат в ръцете на професионални мениджъри, а ние само да си седим в борда и да наблюдаваме как те управляват компанията.

Само да кажем, че през май миналата година Уанг-младши купи два Apple часовника за кучето си. Дейба и келеша! Снимки на накичения домашен любимец със скъпите джаджи взривиха интернет. В Китай подобен часовник струва между 800 и 1300 долара, което е повече от месечната заплата на средностатистически държавен чиновник в голям град.

Кефи ли те?

Нов световен рекорд: 72,585 горящи свещички върху торта (ВИДЕО)

Припадаш: Пияни се бият в блато (ВИДЕО)