in , ,

DMX мрази да го вади, когато свършва

6393dc85f70e141ae728df4784501a71
Рапърът DMX мрази да го вади като свършва, брато. И затова има достатъчно деца, за да си направи собствен футболен отбор, при това с резервите, че и отгоре. Сега DMX официално стана баща за 16 път! Неофициалната бройка никой не иска и да си я помисли каква е. Най-новото попълнение в детския отбор на рапъра се казва Екзодус Симънс и се е родило миналият петък в Ню Йорк.

Майката е дългогодишната любовница на DMX Дезире Линдсторм. Ърл Симънс, както е истинското име на рапъра, наскоро излезе от затвора, където излежа 6-месечна присъда за неплащане на детски издръжки. И понеже е готино да се правят деца и после не е забавно да се отглеждат, DMX дължал към половин милион долара на майките им. Общо девет жени е забременил рапърът, като само една от тях му е била съпруга. С Ташира Симънс имат общо 4 деца, а всички останали го съдят за бащинство.

За да не го преследват за пари обаче, преди няколко години хип-хоп звездата обяви личен банкрут. През септември един от синовете му – Хавиер продаде на търг в Ибей за 3-хиляди долара Платинената плоча на баща си за мултимилионните продажби на Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood.

Кефи ли те?

Никога не слагай тези неща в микровълновата (ЕКСПЕРИМЕНТ)

Ужасяваща стъклена пътека на 1400 метра височина (СНИМКИ)