in

Огледало от козина (ВИДЕО)

fur-pompom-mirror-daniel-rozin-gif

Все по-забележителни и чудати арт-изпълнения се появяват на бял свят, брато. Разкрепостените (умствено) дизайнери продължават да ни изненадват със свои генаиални и не чак толкова гениални творения.

Това бе нещо като увод относно представянето ни на огледалото на Дейниъл Розин. В него можеш да се огледаш, въпреки че няма стъкло, а единствено кожа. И ако трябва да бъдем по-детайлни – топчета от изкуствена кожа, която много наподобява на козина.

За природозащитниците трябва да уточним, че нито едно животно не е пострадало при изпълнението на 120 сантиметровото черно-бяло огледало.

Хубавото на въпросния аксесоар за дома е, че не можеш да го счупиш и това да ти донесе още 7 години нещастна любов. За по-суетните пък плюсът е, че лицето им няма да се отразява и ще спестяват време за гримиране и контене, което не е никак лошо, имайки предвид днешното забързано ежедневие.

Все още не знаем от къде може да се сдобием с това шантаво изобретение, както и цената му, но при първа възможност ще те информираме.

Кефи ли те?

Изоставената църква в село Тлачене (СНИМКИ)

Хъски + лазер = будилник (ВИДЕО)