in

Голямото сърце на Марио Балотели

Нападателят на Милан и Италия Марио Балотели за пореден път показа колко голямо сърце има. Лудата глава на италианския футбол спаси живота на възрастна жена, която се почувствала зле в момент, когато Супер Марио бил по случайност наблизо.

87-годишната италианка почти припаднала, а Балотели оказал първа помощ, докато чакал да дойде екип на Бърза помощ. В последствие станало ясно, че жената е майка на известния режисьор Роберто Ченчи.

“Искам да благодаря на Марио от все сърце, такива жестове са истинска рядкост”, написа самият Ченчи, цитиран от сайта на българския фенклуб на Милан.

И за да не си мислиш, че Балотели обича предимно скандалите, ще ти припомним и още два негови благородни жеста от времето, когато играеше в Манчестър Сити.

Докато лекувал контузия, нападателят решил да посети местен ресторант и да плати сметките на всички посетители. Самите хора не пропуснаха да се отблагодарят за жеста и потвърдиха случката в Туитър.

В друг от случаите Балотели разпоредил да плати бензина на всички, които в момента зареждали колите си на бензиностанция в Манчестър. Освен това играчът настоял всички коли да напълнят резервоарите си до горе.

Похвално, Марио, похвално.

Кефи ли те?

Джулай морнинг: протестът с китара

Красотата на паркура в снимки