in

Таксиметров шофьор остана без книжка заради пици с чесън

Можем да напишем книга само с истории от такситата, брато. Можем, но няма, но в новата ни книга ще има и глава, посветена на оцеляването при возене при таксиметров. Обещаваме.

В Германия също е интересно. Там кавга заради две пици с чесън остави бакшиш без книжка. Историята е от града, чието име няма шанс да изречем в петък вечер – Мьонхенгладбах.

Пътниците – 21 годишна жена и 23-годишният й приятел спрели таксито рано сутринта в събота. Шофьорът първоначално отказал да ги качи заради миризмата на чесън, но след това се съгласил. По пътя обаче спрял колата и ги помолил да слязат, пак заради острият аромат. Започнала кавга с разменени плесници и блъскане.

Когато шофьорът поискал да потегли, жената застанала пред автомобила му, но той подкарал. Блъснал я и тя останала върху капака няколко метра, преди да падне. Сега откачената Цецка е с леки наранявания. Полицията е открила шофьора малко по-късно и е взела книжката му. Вече го разследват за опасно шофиране. Трябваше да си купи катерица, както се казваше в онзи филм “Луда надпревара”, даван по диемите между 50 000 и 100 000 пъти.

Виж още, брато: Даваме промокод за -20% в сайта за оригинални артикули Fans.bg

Кефи ли те?

“Пес патрул: Филмът” най-гледан у нас

Лудият Реми пак се уреди с нов отбор (ВИДЕО)