in

“Пес патрул: Филмът” най-гледан у нас

L-R: Zuma (voiced by Shayle Simons), Rocky (voiced by Callum Shoniker), Skye (voiced by Lilly Bartlam), Chase (voiced by Iain Armitage), Marshall (voiced by Kingsley Marshall), and Rubble (voiced by Keegan Hedley) in PAW PATROL: THE MOVIE from Paramount Pictures. Photo Credit: Courtesy of Spin Master.

През изминалия уикенд обичаните от малки и големи кутрета от спасителния отряд Пес патрул и техният предводител Райдър се отправиха на най-вълнуващата и опасна мисия досега в първото им незабравимо приключение на голям екран – Пес патрул: Филмът. Героите от изключително популярния франчайз покориха сърцата на родните зрители, отбелязвайки рекордни резултати. За първите три дни от разпространението си Пес патрул: Филмът е бил гледан от над 23 хил. зрители и е спечелил приходи от близо 190 хил. лева – това е най-успешният дебют на пълнометражен анимационен филм за 2021 г. и вторият най-голям уикенд за годината като цяло.

Успехът на Пес патрул: Филмът не е случаен. Изпълнена с много настроение и емоции, пъстрата анимация предлага незабравимо изживяване за цялото семейство, а трогателната и весела история импонира както на утвърдените почитатели на поредицата, така и на тези, които за първи път се запознават с малките безстрашни кутрета.

За филма:

Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Режисьор на Пес патрул: Филмът е Кал Брънкър. Сценарият е дело на Били Фролик, Кал Брънкър и Боб Барлън, по анимационния сериал, създаден от Кийт Чапман. Продуцент е Дженифър Додж, а ролите озвучават Ася Рачева, Мими Йорданова, Ивет Лазарова, Цветослава Симеонова, Елена Бойчева, Мина Костова, Давид Торосян, Ева Данаилова, Пeтър Върбанов.

Присъединете се към Пес патрул: Филмътвече в кината.

Кефи ли те?

Синът на президента на Аржентина смени пола, баща му се гордее с него

Таксиметров шофьор остана без книжка заради пици с чесън