in

Превземаме Студентски град с печалбата от този фиш

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)

Стоим пред програмката и още псуваме Кристъл Палас и тяхната невзрачна форма, брато. Последният път са ни лишили от сигурна печалба, което ни остави на хляб и яйца за цяла седмица, а единствената напитка, която пихме през това време, бе кубче бульон, което разделихме на 5 равни части. Както и да е, идва нов тираж и сме мотивирани след него да превземем Студентски град на абордаж.

Берое – Пирин (Бл)

Длъжни сме да почнем с мач от родната “А” група, която стартира днес. Мачът е леко палав, но едва ли “орлетата” ще гнездят в Стара Загора. При победа Берое излизат втори в класирането.

Прогноза: 1

Коефициент: 1.53

Бърнли – Родъръм Един от малкото сигурни мача в Чемпиъншип, брато. Тук рядко пипаме, но винаги хващаме. Домакините се борят за промоция и в момента са четвърти, а гостите са преди предпоследния.

Прогноза: 1

Коефициент: 1.48

Монако – Троа

Бившият тим на Митко Бербатов посреща последния в класирането в Лига 1. Този факт е достатъчен, за да включим двубоя в нашия фиш.

Прогноза: 1

Коефициент: 1.39

Фулъм – Чарлтън

Лондонско дерби на Чемпиъншип противопоставя един срещу друг бившия тим на Димитър Бербатов срещу бившия тим на Радостин Кишишев. За съжаление и двамата ги няма сега там, а никой дори не си спомня, че Станислав Манолев и Николай Бодуров също се подвизаваха в “котиджърс”. Много дълъг увод, бе. Отплеснахме се, ще ни извиняваш. Прогнозата ни е единица в този мач. Предричаме, че ще има и доста голове, защото домакините са отбор, който вкарва, но и получава. От своя страна гостите са нещо като боксовата круша на първенството. Имат все още шанс да се спасят, но нещата са сериозни.

Прогноза: 1 

Коефициент: 1.54

Борнемут – Евертън

Тази прогноза е само за смелите, а и тези, които искат здраво да избухват тази вечер. Мач за ФА, къп. Само по себе си това крещи “НЕ ПИПАЙ ТАЗИ СРЕЩА!!!”, но нещо ни подсказва, че домакините са го писали този двубой дъждовен, защото мислят единствено за оцеляване във Висшата лига. Това наше чувство се засилва и от факта, че новакът в елита загуби последните си две срещи, което отново ги доближи до опасната зона. От своя страна “карамелите” са отбор с много опит в този турнир и ще се опита да се добере до следващата фаза, тъй като в първенството са в средата на класирането и много трудно ще се доберат до местата, даващи право на участие в Европа.

Прогноза: 2

Коефифициент: 2.18

Кефи ли те?

Пица на парче струва колкото iPhone или екскурзия до Париж

Почина писателят Умберто Еко. Изпращаме го с най-добрите му цитати