in ,

Пица на парче струва колкото iPhone или екскурзия до Париж

Pizza_with_tomatoes
Има няколко неща на този свят, брато, които ни попадат в графа “незаменими”. Това са шкембе чорбата, бирата, свирката и пицата. Всяко едно от тях е уникално само по себе си и ни доставя сюблимно удоволствие, каквото получава и невръстно дете при първа ерекция.

И докато цената за първите три е сравнително фиксирана – 2.50 лв, 1.20 лв и 15 лв, то за последното нещата не стоят точно така.  Най-скъпата пица, продавана на парче, струва 500 британски лири, което стъпва на 1258 левчета. С тази сума спокойно можеш да отидеш на екскурзия в чужбина, да си купиш iPhone или нова кола.

Ако случайно попаднеш на място, което носи името “Пица ГоГо”, да знаеш, че не ти е по джоба. Там предлагат своите специалитети, гарнирани с хайвер, омар, скариди, олио от бели трюфели и зрънца от 23-каратово злато.

Закупуването на ценното парче пица е съпроводено с разпъване на червен килим и предоставянето й от специален сервитьор. Деликатесът се предлага единствено в Лондон, така че за момента можеш да си отдъхнеш, че няма да попаднеш там след някоя пиянска вечер с приятели, държащ парче пица за 1300 лева.

За да бъде закупен скъпият продукт, трябва да се направи предварителна заявка, която ще бъде изпълнена след три дни, което също не си е оферта.

Кефи ли те?

Как Бодуров и Мидтиланд отпразнуваха боя над Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Превземаме Студентски град с печалбата от този фиш