in , ,

Новите подобрения във “Football Manager 2014”, играта излиза по Коледа (СНИМКИ)

123

Само преди два дни от “Sports Interactive” и “SEGA” обявиха официално част от многото нови подобрения по предстоящото излизане на една от най-популярните игри в света – “Football Manager” версия 2014. Създателите разкриха, че има над хиляда подобрения в сравнение с последната версия “FM 13”, а това ще превърне новата игра в най-убедителната и реалистична симулация на футболен мениджмънт излизал някога.

Играта за първи път ще може да се играе на Linux, а най-важното е, че вече ще можеш да играеш твоя сейф с “Локомотив” (Горна Оряховица) не само на твоя комп, а на всеки по целия свят. Жестоко, а?

Екипът на играта призна, че има нов набор от инструменти в Steam, където мениджърите ще могат да създават и да споделят снимки от своите постижения, както и нови и нестандартни състезания между други мениджъри. Това ще става чрез използване на нов Editor Challenge, който е бил включен за свободно сваляне Pre-game Editor.

Разкриха новите подобрения във "Football Manager 2014", играта излиза по Коледа

“Нашата цел в развитието на играта е да осигури възможно най-автентично потапяне в симулацията “мениджър на футболен отбор” от реалния свят. Играчите вече могат да поемат отговорността за отбора си навсякъде, където могат да получат достъп до компютър. С много подобрения на съществуващи функции плюс добавянето на много нови неща, може да се каже, че имаме най-добрия “Football Manager” до момента”, кефи се директорът на “Sports Interactive” Майлс Джейкъбсън.

Някои значителни FM 2014 акценти са:

  • Подобрен Engine 3D за мач (по-добра анимация, както и подчертаване на характера на играча при реакции при полеви инциденти на терена)
  • Промяна на тактика до самата й основа (нови инструкции и тактически роли за даден играч)
  • По-реалистични трансфери и договори (много нови договорни клаузи)
  • По-сложни взаимоотношения с борда на директорите (искаш по-голяма заплата от шефовете, но ще трябва да даваш обяснение на базата на какво я искаш, както и нововаведения в дискусиите за подновяването на новия ти договор и постъпването ти на работа в отбора)
  • По-сложни взаимоотношения между служители, играчи и конкурентни мениджъри (треньорите от твоя щаб ще ти дават обяснение как резервите и юношите ти се представят до момента. Освен това можеш в края на сезона да позволиш на отбора си сам да определи какви са целите за новия сезон)
  • Нова система за новини (вече ще можеш да се справяш с всички въпроси в клуба директно от пощенската ти кутия)
  • Подобрен потребителски интерфейс (ключовите области са преработени – включително страницата за обучение, центърът за трансфери и на началната страница новини. Езикът по време на играта също се радва на основен ремонт и сега отговаря по-добре на езика на реалния футболен свят)
  • Evolution за Classic режим (мениджърите вече могат да избират повече от три игрални нации в Classic режим за по-въздействащо преживяване. В допълнение, режим FM на “fast play” вече включва Transfer Deadline Day)
  • Допълнителни характеристики на Общността
  • Обширна технологични подобрения

Допълнителни данни за новите подобрения и функции ще бъдат пускани поетапно от организаторите, така че не си мисли, че е само това.

Иначе “Football Manager 2014” ще бъде пусната в продажба малко преди Коледа. Ако си направиш предварителна заявка от официалния магазин на играта, може и през Amazon, ще получиш Бета версия 2 седмици преди официалното излизане на играта. Сейфът от Бета версията ще можеш да си продължиш на оригиналната игра. Започвай да събираш от закуски!

Кефи ли те?

LEGO татуси (СНИМКИ)

Най-добрите филми, свързани със спорта – част 2