in

Секс и бира помагат при махмурлук

pg2_hangover1_sw_600

Неделя e и адски много ни цепи глава. Това е една от причините да използваме последните си сили, за да ти разкрием няколко трика при лекуване на махмурлук.

Малини

Звучи смешно, но е доказано, че помагат след препиване. Те имат богато съдържание на калий, витамин А и калций. Чрез консумацията им се набавят около 50% от препоръчителния дневен прием на витамин С. Те имат способността да помогнат на тялото да се пречисти бързо от вредните съставки на алкохола. Ако снощи си ударил бутилка ракия и си затапил с 4-5 бири, тичай до пазара и вземи малко малинки, пък после ще ни благодариш. Внимавай обаче да не ги ядеш на гладно, защото можеш да си докараш диария. Подложи с 2-3 мазни дюнера.

Текила

Рязък завой, брато! Залагаме на системата клин-клин избива. Ако няма малини на пазара, със сигурност ще има текила в магазина. Честно казано не сме пробвали точно този лек, но сме сигурни, че единственото, което ще направиш, е да отложиш махмурлука с няколко часа. Текила след препиване препоръчват мексиканците, които не ни вдъхват особено голямо доверие заради късите си и дебели крака и вратове. Джуджейнс.

Секс

Ще ни благодариш за този съвет, ей! Каквото и да те боли, сексът помага. Ние, мъжете, не сме като жените  и болките в главата по никакъв начин не могат да ни спрат от сексуални подвизи. 120 секунди секс и после си като нов. Добре, може и повече. Препоръчват се пози, които не са свързани с особено много двигателни усилия. Все пак терапия ли ще правиш или ще се контузваш допълнително?!

Вълшебното трио

Звучи интригуващо, нали!? Триото включва душ, ходене до WC и здрава закуска. Няма изисквания за реда, важното е да имаш сили да го направиш. Сториш ли го, значи на 50 % си готов. Останалите 50 % са секс и текила.

Кокосова вода

Звучи гейско, но помага. Кокосовата вода е една от най-здравословните течности, които можеш да погълнеш. 99% не съдържа мазнини и отлично дехидратира тялото. Най-добре си заложи на шкебе чорбата, но пък не ти струва нищо да опиташ с кокосите.

Кафетин

Ово е стандарт, брате! Хапче, давали са ни го приятели от Сърбия и помага. Примоли се на някоя аптекарка да ти го намери или просто отскочи до нашите съседи. Ако си там, махмурлукът ти е задължителен. Ракията им е страшна, мезетата – също. Доказано и изпробвано от екипа на Brato.bg.

Бира

Същото като текилата ама в по-лек вариант. Препоръча ни го наш читател, евала Асенка! Това ние много добре го знаем, ама съветът си е съвет и ние го оценяваме. Дори и да нямаме махмурлук, пак ще ударим една за твое здраве. Комбинирай бира и секс и ще се чувстваш като истинска рок звезда.

Времето лекува

Най-добре не си тъпчи токсикиралото тяло с никакви буламачи и остави времето да си свърши работата. Времето помага в любовта, защо да не помогне и с алкохола!? Заложи на сън и по*но и на следващия ден си като нов.

Наздраве!!!

Кефи ли те?

Така щеше да изглежда Wi-Fi, ако беше видим

Мравки пият Пепси (ЕКСПЕРИМЕНТ)