in

Яко!Яко!

Джокович се скара на публиката на “Уимбълдън” (ВИДЕО)

Нервите на Новак Джокович не издържаха, брато. Сърбинът демонстрира балканския си нрав насред зеления храм “Уимбълдън”. Тенисистът размаха пръст на публиката заради държанието й по време на неговия мач с Холгер Руне от осминафиналите. Носителят на 24 титли от Големия шлем се наложи над датчанина с 6:3, 6:4, 6:2.

“На всички феновете, които показаха уважение и останаха до края на мача, им благодаря от дъното на сърцето, оценявам това. За другите, които избраха да покажат неуважение съм мен в случая, да имат добра вечер, много добра вечер”, каза видимо раздразненият сърбин след успеха в интервю на корта.

Български бейзболисти подобриха рекорд на “Гинес”

“Не мога да приема това. Знам, че те подкрепяха Руне, но това бе и извинение, за да освиркват. Вижте, аз съм на корта повече от 20 години. Повярвайте ми, знам как работи това. Но аз се фокусират към уважителните хора, които са си платили билета и обичат тениса. Тези, които обичат тениса и уважават играчите. аз съм играч в много по-враждебна обстановка, вярвайте ми. И не може да ме засегнете”.

Кефи ли те?

“Дяволът носи Прада” ще има продължение

Netflix пуска филм за Ла Лига (ТРЕЙЛЪР)