in

Яко!Яко!

“Дяволът носи Прада” ще има продължение

Една легенда ще се сдобие с продължение, брато, и това не е “Бързи и яростни”. Ке-ке-ке!  Става въпрос за модната комедия „Дяволът носи Прада“, в която през 2006 година блестя самата Мерил Стрийп. Очаква се сега тя да се завърне в главната роля.


Продължението се разработва от студио Disney и сценаристката на първата част Алин Брош Маккена. Създаден по едноименния бестселър, Миранда Пристли (Стрийп) преживява края на кариерата си и кризата на традиционните бизнес списания. Като асистентка на непоносимо взискателната редакторка на нюйоркско модно списание Миранда Пристли (Стрийп), младата Анди Сакс (Хатауей) е попаднала на “работа, за която милиони момичета биха дали живота си.” За нещастие, назначението й като лична изкупителна жертва на Миранда може да се окаже пагубно за Анди.

Стефка Костадинова през сълзи: Най-силните неща стават от втори опит (ВИДЕО)

Със забележителните превъплъщения на Станли Тучи и Емили Блънт, филмът “Дяволът носи Прада” е свеж, забавен и чудесен шедьовър. Сега Блънт също ще участва в продължението. През 2013 г. Вайсбергер издава втората си книга „Отмъщението носи Прада“. Стрийп и Хатауей по-рано отбелязаха, че нямат планове да се връщат към героите си, но тези неща се променят, припомня още Variety.

Кефи ли те?

Стефка Костадинова през сълзи: Най-силните неща стават от втори опит (ВИДЕО)

Джокович се скара на публиката на “Уимбълдън” (ВИДЕО)