in

Яко!Яко!

Нов “Властелинът на пръстените” излиза през 2026 г.

Имаме голяма новина за феновете на “Властелинът на пръстените”, брато. След като в началото на миналата година беше съобщено, че Warner Bros. и New Line разработват нови филми за Властелинът на пръстените, сега е потвърдено, че режисьорът на оригиналната трилогия Питър Джаксън ще продуцира, а Анди Съркис ще бъде натоварен със задачата да режисира.

Отвориха Хобит бар в Нова Зеландия (СНИМКИ)

Озаглавен The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, филмът понастоящем е планиран да излезе през 2026 г. Съркис също ще се завърне, за да изиграе Gollum във филма.
Според студиото проектът е в „ранен етап“ на разработване на сценарий и се пише от продуцентските партньори на Джаксън Фран Уолш и Филипа Бойенс, в допълнение към Фийби Гитинс и Арти Папагеоргиу.

„В продължение на повече от две десетилетия киноманите прегръщаха филмовата трилогия „Властелинът на пръстените“ заради неоспоримата преданост, която Питър, Фран и Филипа показаха към защитата на наследството от произведенията на Толкин, и за да гарантират, че публиката може да изпита невероятния свят, който той създаде по начин, който почита неговата литературна визия“, казаха в изявление шефовете на филмите на Warner Bros. Майк Де Лука и Пам Абди.

„За нас е чест, че се съгласиха да бъдат наши партньори в тези два нови филма. С идването на Анди да режисира Властелинът на пръстените: Ловът на Голъм, ние продължаваме важен ангажимент към съвършенство, което е истински отличителен белег за това как всички искаме да се впуснем напред и да допринесем допълнително за Властелинът на пръстените, историята на киното.”

Кефи ли те?

Уди Харелсън прави подкаст

Тя спря с тениса, за да се снима по бельо