in

Яко!Яко!

Уди Харелсън прави подкаст

Няма да те лъжем, брато, Уди Харелсън ни е слабост. Познавайки ни добре, той ни се обади, за да ни помоли да му ударим рамо. Пускал подкаст, защото било модерно, и искал да се разчуе. Няма проблем, Уди, нали затова са приятелите.

Излезе дългоочакваният трейлър на филма за Гунди (ВИДЕО)

А истината е, че Тед Дансън и Уди Харелсън и Джон Стюарт навлизат в този свят боси, но богати на истории. Актьорите са подписали договор за продукцията Where Everybody Knows Your Name with Ted Danson and Woody Harrelson (Sometimes), която ще стартира на 12 юни от SiriusXM.

Заглавието е препратка към годините им заедно в ситкома на Ен Би Си “Бар “Наздраве”, както и с факта, че участието на Харелсън там е по-ограничено. Той ще работи заедно с Дансън, “когато успее да го намери”, отбелязват от SiriusXM.

В подкаста те ще разговарят с хора като Уил Арнет, Кристен Бел, Лора Дърн, Джейн Фонда и други.

Натам се е запътил и Джо Стюарт, който по-рано тази година се завърна в предаването “Дневното шоу” на телевизионния канал “Комеди сентрал”, ще прави подкаста “Седмичното шоу”. Очаква се той да стартира в началото на юни. Идеята е подкастът да бъде продължение на телевизионното шоу, с гости и по-задълбочени дебати по проблемите, се казва описанието на MTV Entertainment Studios & Paramount Media Networks.

“След дълги размисли, медитация и молитва реших да удължа работната си седмица на два дни”, казва Джо Стюарт, цитиран от Асошиейтед прес.

Кефи ли те?

Ивайло Йорданов: Казах на доктора “Режеш ми главата, слагаш друга и продължавам” (ВИДЕО)

Нов “Властелинът на пръстените” излиза през 2026 г.