in

Яко!Яко!

Кросфит атлети гребат 24 часа с блоготворителна цел

Спортисти и популярни личности обединяват сили за изграждането на конна база за деца с проблеми

1 юни е денят на детето, брато! Любим празник, въпреки че вече сме в етап от живота, в който мислим повече как да се предпазим от бръчки, болки в ставите и рeвматизъм. Но тази дата си ни остава любима без значение от възрастта.

А този 1 юни ни привлича вниманието заради инициатива, която заслужава уважение. Кросфит атлети, сьстезатели от различни спортове и популярни личности ще обединят усилията си в импровизирано сьстезание по гребане на тренажор в зала.

Всички те застават зад благотворителната кауза, подкрепена от фондация „С любов към теб”, чиято цел е набиране на средства за изграждане на конна база за деца с двигателни и умствени дефицити. Спортното мероприятие ще продължи 24 часа, през които над десет отбора ще се стремят да изминат максимално разстояние на гребен тренажор. През това време залата ще бъде отворена за всички, желаещи да подкрепят атлетите и благотворителната кауза. Мястото на събитието е Pulse Platinum в столичния кв. “Хади Димитър”, но не го приемай за реклама. Целта си остава конната база за децата.

Да изградим заедно новата конна база “Ахил”

„Новата конна база ще бъде любимо място за провеждане на творчески мероприятия, сьбития и изложби. Заедно ще играят, творят и ще се забавляват деца с и без специални потребности, за да се опознават, общуват и социализират. По този начин ще покажем, че различното не е опасно – всички деца се усмихват на един език!

Подобен тип срещи ще помогнат много за преодоляване на социалните стигми, изграждане на приемане и уважение към различните и улесняване на процеса на тяхното приобщаване в детската градина, училището и обществото като цяло.

За да придобие тази мечта реалност трябват хора с големи сърца, а ние сме сигурни, че такива все още има. На 1 юни на място ще бъде поставена специална кутия за дарения, която ще бъде разпечатана след края на сьстезанието в присьствието на представители на фондацията. Събраните средства ще бъдат използвани по предназначение.

“Нашите сьстезатели и децата които ще посещават конна база Ахил имат нужда от вашата подкрепа и помощ. Очакваме ви на 01.06 от 14:00ч. за старта, както и през цялото време до финала на 02.06 в 14:04.

Кефи ли те?

Посрещаме края на дните с „Нито звук: Ден първи“ (ТРЕЙЛЪР)

Наши национали по футбол на 1/8-финал на Европейско