in

WTFWTF

Посрещаме края на дните с „Нито звук: Ден първи“ (ТРЕЙЛЪР)

Колко дълго ще мълчите, за да оцелеете?

Чуйте как започна всичко! С превърналите се в попкултурен феномен хорър трилъри Нито звук и Нито звук 2 талантливият режисьор и сценарист Джон Кразински разкри пред нас един смразяващ свят, в който човечеството се бори с гибелна заплаха, поразяваща всеки, който издаде дори и най-лекия звук. На 28 юни с Нито звук: Ден първи се връщаме към началото на катаклизъма и ще открием как и защо нашият свят замлъкна.

Излезе дългоочакваният трейлър на филма за Гунди (ВИДЕО)

Дело на Майкъл Сарноски, заявил се като един от най-горещите млади режисьори със спечелилата множество отличия драма Pig с Никълъс Кейдж, и с участието на носителката на „Оскар“ Лупита Нионг’о, поразителната предистория Нито звук: Ден първи ни пренася сред оживените улици на Ню Йорк, където ставаме свидетели на ужасяващите първи мигове от колапса на човечеството и  потъването на света в тишина. Когато мистериозни създания със свръх-изострен слух завладяват града, мълчанието се превръща в единственото средство за оцеляване. В центъра на настъпилия хаос Самира (Нионг’о) влага цялата си смелост и енергия, за да надхитри смъртоносните същества, които безпощадно вилнеят в търсене на следващата си плячка…

Новият експлозивен и изключително напрегнат трейлър на Нито звук: Ден първи ни хвърля директно в разгара на първата атака и ни запознава със Самира и хората, с които тя трябва да обедини сили, за да се спаси от рухващия Ню Йорк, който постепенно затихва, наравно с целия свят. Верен на първите два филма от франчайза, Нито звук: Ден първи поразява с нестихващото си напрежение, впечатляваща визия и уникален звуков дизайн, но отново най-важният елемент са многопластовите герои, чиято история има изключителен емоционален резонанс със зрителите. Колко дълго ще мълчите, за да оцелеете?

Режисьор и сценарист на Нито звук: Ден първи е Майкъл Сарноски (Pig), по идея на Джон Кразински (Нито звук, Измислени приятели). Продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм, Брад Фулър и Джон Кразински, а в ролите са Лупита Нионг’о, Джоузеф Куин, Алекс Улф, Джимон Хунсу, Елиане Умохире и др.

Светът отново потъва в тишина с Нито звук: Ден първи от 28 юни само в кината, 4DX и IMAX.

Кефи ли те?

Хъскито, което може да свири на пиано (ВИДЕО)

Кросфит атлети гребат 24 часа с блоготворителна цел