in

Сандра Бълок и Киану Рийвс намекнаха за “Скорост 3”

Филмът “Скорост” е легенда, брато. Ако и ти като нас си израснал през 80-те години, със сигурност си се потил пред телевизора, гледайки лудия екшън. За онези години си беше голямо Уау, а това, което сега дават, са пълни бози.

Добрата новина е, че в ново съвместно интервю звездите от въпросната лента Киану Рийвс и Сандра Бълок намекнаха, че е напълно възможно да има и трета част.

„Щяхме да надминем себе си“, каза Рийвс.

„Тук няма формула. Просто е. Преди да умра, преди да напусна тази планета, мисля, че с Киану трябва да направим нещо пред камерата. Може би ще сме в инвалидни колички или с проходилки? Може би. Или ще караме малки скутери в Дисниленд?“, допълни колегата си самата Бълок.

Speed ​​дебютира през 1994 г. и спечели 350 милиона долара по целия свят. Сюжетът беше за пътници в автобус с радиоуправляема бомба. Устройството ще избухне, ако скоростта на возилото падне под 80 км/ч. Офицер от разузнаването (Рийвс), заедно със случаен спътник (Бълок), който се озовава да шофира автобус, търсят начин да спасят живота на заложниците. Продължението на Speed, Cruise Control, излиза през 1997 г., но без участието на Рийвс.

Кефи ли те?

Антъни Хопкинс: Баща ми беше разочарован от мен

Официално: Скоро празнуваме първия световен ден на футбола