in

Яко!Яко!

Нов трейлър на Кралството на планетата на маймуните

Филмът тръгва от 10 май

Този петък, 10 май, влизаме в Кралството на планетата на маймуните и се прекланяме пред лицето на качественото киноизживяване. Един от най-успешните и влиятелни франчайзи в историята на киното се завръща на големия екран с нова грандиозна част, разкриваща следващата, разтърсваща стъпка от еволюцията на хората и маймуните и техния сблъсък за господство над Планетата на маймуните.

Още реклами, които трябва да бъдат забранени

Действието на Кралството на планетата на маймуните ни отвежда няколко поколения след управлението на Цезар, когато маймуните вече са доминантният вид, живеещ в хармония, а хората преживяват като диваци, спотайващи се в сенките. Когато нов деспотичен лидер се провъзгласява за първия крал на приматите и започва да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се отправя на опасно пътешествие, което ще постави под въпрос всичко, което знае за миналото, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, така и на хората.

Новият трейлър на Кралството на планетата на маймуните разкрива допълнителни подробности за живота на Ноа, неговото семейство и събитията, които го отпращат по пътя на себеоткриването, опознаване на света и неизбежния сблъсък с тиранина Проксимус, властващ благодарение на знанието за отминалите времена. Трейлърът отново илюстрира спиращата дъха визия, в центъра на която са невероятните маймуни, създадени от работилите и по революционните ефекти на последните три части от поредицата Wētā FX, и обещава епичен спектакъл с пълнокръвни герои и богатство на теми и идеи, като никой друг филм на големия екран тази година. Влезте в Кралството!

Режисьор на Кралството на планетата на маймуните е Уес Бол (трилогията Лабиринтът), по сценарий на Патрик Ейсън (Война на световете), Джош Фрийдман, Рик Джафа (Аватар: Природата на водата) и Аманда Силвър (Prey). В ролите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дюранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и др.

Кефи ли те?

Продават на търг Златна топка на Марадона

Антъни Хопкинс: Баща ми беше разочарован от мен