in

Яко!Яко!

Зад кадър с “Първата поличба” (ВИДЕО)

Началото на терора започва

В мрачните коридори на историята на киното 1976 г. бележи зловеща повратна точка с първата част на успешния франчайз Поличбата, а от петък, 5 април, считаният за един от най-смразяващите психологически хоръри на всички времена разгръща своята предистория с Първата поличба само в кината. Феноменът обещава зрелищно преживяване, което дълго ще помним и ни кани на пътуване през завесите на времето право в сърцето на мрака. Подгответе се, защото сенките започват да се разстилат, а зад тях се крие въплъщението на най-чистото зло.

Настъпва нова ера с „Кралството на планетата на маймуните“ (ТРЕЙЛЪР)

Действието на Първата поличба се развива през 1971 г. и се фокусира върху Маргарет – млада американка, изпратена в Рим, за да започне нов живот в служба на църквата. На фона на красивите пейзажи на Вечния град тя се сблъсква с мрак, който я кара да постави под съмнение собствената си вяра, и с необясними събития, които не се поддават на рационално обяснение. Докато древните пророчества се разплитат, а злокобните сили се доближават до нея, тя се изправя срещу най-дълбоките си страхове и открива ужасяващ заговор, чиято цел е рождението на Антихриста.

Ново видео зад кадър ни предлага въздействаща комбинация от вълнуващ и носталгичен поглед към миналото и изключителното майсторство на предстоящата продукцията, която си проправя пътека към неизследваната територия. Ако сте фен на Поличбата, това трябва да е най-хубавото нещо, което ви се е случвало…

Режисьор на Първата поличба е Аркаша Стивънсън (Channel Zero), която е и сценарист наравно с Тим Смит и Кийт Томас. Автор на идеята е Бен Джакоби (Bleed) по образи създадени от Дейвид Зелцер (Поличбата). Продуценти са Дейвид С. Гойър (Рога, Хелрейзър) и Кийт Ливайн (Къща в мрака). В ролите са Нел Тайгър Фрий, Тауфик Бархум, Соня Брага, Ралф Инесън, Бил Най и др.

Попадаме в бездната на ужаса с Първата поличба от утре, 5 април, само в кината.

Кефи ли те?

БГ рапът, който ни липсва (ТЕЖЪК СПИСЪК)

Not Safe For Work
Click to view this post

Имаме спешна нужда от преглед при тази докторка (СНИМКИ)